V&D cadeaubon? Ik zeg: gauw besteden!

Het is een heel raar idee, Nederland zonder V&D. Toch is de kans best aanwezig dat het gaat gebeuren, ook al heeft de warenhuisketen nu wel wat lucht gekregen van de verhuurder van een aantal panden. V&D failliet… dat zou echt een grote verandering betekenen voor veel Nederlandse binnensteden. Of het werkelijk tot een faillissement komt is natuurlijk nog maar afwachten. En dan volgt er ongetwijfeld een doorstart op de één of andere manier. Maar toch, het kan ook zomaar zijn dat V&D werkelijk ter ziele gaat.Dan komen we dus weer op het punt van: wat betekent het voor jou? Nou, ik zou op dit moment bijvoorbeeld geen bestellingen doen bij V&D online met vooruitbetaling. Dan krijg je van die Neckermann ellende dat je wel hebt betaald, niets geleverd krijgt, en ook kan fluiten naar je geld. Andersom kiezen sommige leveranciers er immers ook al voor om niet meer te leveren aan V&D, zoals het Centraal Boekenhuis.

Natuurlijk kun je nog gerust iets gaan kopen bij Vroom – zoals mijn oma het vroeger altijd noemde. Sterker nog: misschien wil je ze helpen redden en ga je er juist nu kopen. Niets mis mee. Maar niet vooruitbetalen dus, voor de zekerheid.

En heb je nog één of ander tegoed van V&D? Een cadeaubon bijvoorbeeld? Dan zou ik zeggen: ga die V&D cadeaukaart maar gauw besteden! Je kunt vast wel iets verzinnen dat je kunt gebruiken, dat te koop is bij V&D. Er is tenslotte echt van alles te koop. Mocht het echt een faillissement worden, dan kun je met die cadeaubon tenslotte ook niets meer. Dat zou zonde zijn.

Lees ook:Als je wilt besparen….
Lees ook:Enige compensatie voor Neckermann-gedupeerden
Lees ook:Geld lenen kost geld, dus zorg dat je geen schulden maakt!
Lees ook:Kan dat zomaar, dat Neckermann?
Lees ook:Besparen op ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.