3 voordelen van een Sim Only abonnement

Wil je graag een mooie telefoon, maar heb je genoeg van die torenhoge maandelijkse telefoonrekening? Rijzen je belkosten de pan uit? En zijn je maandelijks lasten daardoor moeilijk te behappen? Misschien is het tijd om een Sim Only abonnement af te sluiten. Zodra je een eigen telefoon hebt, een reuze interessante abonnementsvorm. Met Sim Only betaal je namelijk puur voor de verbruikskosten, die je maakt en hoef je niet maandelijks een hoog bedrag af te dragen voor het aflossen van je toestel. Klinkt dit als muziek in je oren? We zetten de drie voordelen van Sim Only telefoneren, sms-en en internetten even voor je op een rij.

  1. Betaalbaar
    Met een Sim Only abonnement bespaar je tot 90% op je maandelijkse kosten. Al vanaf negen Euro sluit je een jaarabonnement af waarbij je kunt bellen, sms-en én het internet van je smartphone kunt gebruiken. Idéaal als jij je ook geen mobiel leven kunt voorstellen zonder altijd en overal toegang tot je inbox, Whatsapp, Facebook of Twitter.
  2. Nummerbehoud
    Net als bij een ‘reguliere’ aanvraag van een abonnement met toestel, kun je bij het overstappen naar een Sim Only-abonnement je eigen nummer behouden. Geen stress dus over het communiceren van je nieuwe nummer naar al je zakelijke – en privé contacten.
  3. Contractverlenging
    Ook bij contractverlenging of contractvernieuwing kun je voor een SIM Only-abonnement kiezen. Contractverlenging betekent dat je bij je huidige provider blijft (bijvoorbeeld van Telfort abonnement naar Telfort abonnement). Van abonnementsvorm veranderen, is geen probleem, zodra je je toestel hebt afgelost (dus zodra je huidige abonnement contractvrij is of binnen nu en twee/drie maanden contractvrij wordt).