Waarom iets nieuws kopen als je ook kunt repareren?

We zijn geneigd apparaten al snel te vervangen wanneer ze een defect vertonen. Maar is het niet één van de beste bespaartips om eerst eens te kijken of het defect wellicht nog te repareren valt? Bij een tosti-ijzer zal je misschien minder snel de gereedschapskist induiken, maar met name met witgoed apparatuur loont het de moeite om reparatie te overwegen. Online zijn namelijk allerhande wasmachine onderdelen te koop om elk mogelijk probleem mee te verhelpen.

Moet er een koolborstel, deurgreep of afvoerslang vervangen worden? Je vindt de onderdelen stuk voor stuk in de overzichtelijke webshop. En ben je nu op zoek naar iets dat je niet in de shop kunt vinden? Geef het dan op en het wordt alsnog voor je besteld.

Wel technisch aangelegd, maar toch twee linker handen? Zet de reparatie uit bij een klusjesman en je bent gegarandeerd goedkoper uit dan wanneer je je wasmachine voor onderhoud terug naar de winkel brengt. Bovendien is de kans groot dat het winkelpersoneel je vertelt dat je machine niet te repareren is. Maar dat de garantie verlopen is, wil nog niet zeggen dat het apparaat ook op is.

Handen uit de mouwen dus in plaats van weer de portemonnee trekken voor een volledig nieuw apparaat. PartsNL helpt je zo veel mogelijk te besparen in het huishouden.