Niet nu stuk gaan hoor!

Ahhhh lief CV-keteltje… niet nu stuk gaan hoor… Zoooo stom is dat ook weer. Nee, niets aan de hand hoor, onze CV ketel doet het gelukkig gewoon, maar met zulke koude dagen slaat de angst me wel een beetje om het hart dat het niet nu mis moet gaan. Dat onze ketel oud is, weet ik allang. Dat we ‘m eigenlijk beter kunnen vervangen, weet ik ook. Dat we daarmee energieverbruik en dus kosten kunnen besparen – het zal ongetwijfeld zo zijn. Al zeker anderhalf jaar zit in mijn achterhoofd dat ik eens wat offertes moet gaan opvragen voor zo’n nieuwe ketel. Maar ik heb het nog steeds niet gedaan.

En dan zul je altijd zien – dat onze CV-ketel het begeeft als het zo idioot koud is als nu. Het zal niet de enige zijn, de CV monteurs maken overuren met deze kou. Moet je toch niet aan denken? En dat we dan niet meer toekomen aan offertes opvragen en kritisch vergelijken wat de beste keuze is. Nee, als dat ding stuk gaat, dan moet er gewoon zo snel mogelijk een nieuwe komen. Dus dan komt de gasservice en dan laten we die de boel met bloedspoed regelen. Wat op dat moment ongetwijfeld veel en veel te duur is. Zonde natuurlijk.

Mental note to self: ik moet morgen toch echt aan de slag om een paar bedrijven uit te nodigen voor een offerte. Of is dat dan weer de goden verzoeken?

Lees ook:Keukenperikelen
Lees ook:Creatief in de keuken
Lees ook:Hoeveel is tijd waard?
Lees ook:En toen ging de leverancier failliet…
Lees ook:Voorjaarsweer! Tijd om na te denken hoe je kunt besparen op je (nieuwe) tuin!

6 reacties op “Niet nu stuk gaan hoor!

 1. Rik

  Anneke, ik weet nog niet of het zo slecht is om nu op zoek te gaan naar een ander CV ketel. http://www.nuon.nl/producten-en-diensten/cv-ketel/cv-ketels/index.jsp. Hierbij een link naar de nuon site, hier uit blijkt dat het BTW tarief verlaagd is voor verbouwing van je woning en de CV valt daar ook onder.. Misschien toch maar eens rond kijken naar wat offertes als het buiten sneeuwt?

    /  
 2. Anneke Ranzato-Versloot

  Ja, da’s inderdaad een goed idee Rik. Nou nog doen…

    /  
 3. Margo

  Oooh cv ketels die stuk gaan zijn echt verschrikkelijk zeker met die koude weer! brrr.. ik heb wel een goede site voor je waar je offertes van installateurs kunt aanvragen : http://www.cvketel-weetjes.nl/cv-ketel-offerte-aanvragen.html je ontvangt dan meteen 6 offertes van installateurs bij jou in de buurt!
  sterkte met de kou!

    /  
 4. Pieter

  Een cv ketel gaat altijd onverwacht stuk. Daarom kun je het beter al in de zomer regelen, of nu snel in de herfst. In de winter zijn de installateurs super druk.
  Op deze website vind je alles over cv ketel kopen.

    /  
 5. Milad

  Bij een kapotte CV of bij vervanging dien je deze op de juiste manier te vervangen. Huur daarom een CV installateur die alles kan regelen http://offertelink.nl/.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.