Enige compensatie voor Neckermann-gedupeerden

Het onderwerp Neckermann werd gisteren behandeld in het consumentenprogramma Kassa. Gelukkig, want zo’n consumentenprogramma krijgt nog weleens iets voor elkaar voor benadeelde consumenten. Niets werkt beter dan een TV-camera voor het oplossen van problemen…als een bedrijf zich dan halsstarrig opstelt is dat erg slecht voor het imago natuurlijk. En het doorgestarte Neckermann kan wel een beter imago gebruiken zeg maar.

Er blijkt dus iets van een coulanceregeling te zijn voor gedupeerden van het faillissement. Ook al hoeft dat niet, het oude bedrijf is officieel failliet, je krijgt toch iets van je geld terug. Niet dat je altijd het volle pond terugkrijgt, maar het is beter dan niets.

Lees ook:Kan dat zomaar, dat Neckermann?
Lees ook:Postordernieuws: Neckermann failliet
Lees ook:V&D cadeaubon? Ik zeg: gauw besteden!
Lees ook:Neckermann failliet: besteld en al betaald?
Lees ook:Gratis post versturen en bellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.