Colofon

geldkennis 2Wat leuk dat je op besparen.blog.nl bent! Ik ben er ook weer… na een lange pauze. In 2011 startte ik deze blog vol enthousiasme. Op 1 januari 2013 besloot ik dat het genoeg was geweest en kon ik het stokje overgeven aan Linda. Helaas heeft zij het bloggen niet heel lang volgehouden. En nu, begin april 2014, ging het bij mij weer enorm kriebelen. Zin om te bloggen! Om van alles dat mij opvalt op het gebied van omgaan met geld op te schrijven en met jullie te delen.

Gelukkig vonden ze het bij blog.nl een prima plan als ik besparen.blog.nl weer ging beheren. Dus hier ben ik weer, vol goede zin om jou met regelmaat te voorzien van berichtjes over besparen, budgetteren, koopjes, kortingen en alles wat daarmee te maken heeft. Je zult merken dat mijn achtergrond in de financiële dienstverlening ligt. Ooit was ik financieel adviseur, maar dat is alweer bijzonder lang geleden. Sinds 2007 houd ik me bezig met schrijven en lesgeven over geldzaken. Toen begon ik ook al met bloggen voor blog.nl: in eerste instantie met mijngeld.blog.nl en later hypotheken.blog.nl. Toen ik ging ontdekken of het vak van budgetcoach iets voor mij was heb ik deze blog over besparen opgezet.

Budgetcoach ben ik niet geworden, daar zal ik ongetwijfeld nog met regelmaat iets over schrijven. Schrijven over geld is en blijft gewoon helemaal mijn ding. Hoe mooi kan het leven lopen? Als kind wilde ik journaliste worden, ik belandde in de financiële dienstverlening. En nu combineer ik die twee op een heerlijke manier.

Wil je iets aan me kwijt? Tips over waar ik leuke linkjes en onderwerpen vandaan kan halen zijn altijd van harte welkom. Net als originele bespaartips natuurlijk. Mail me op [email protected]

Volg je besparen.blog al op Twitter? @besparenblog