Geholpen door de Consumentenbond

Kijk, dat is nou nog eens handig. Ik riep al een tijd geleden dat ik me zou gaan verdiepen in de digitale huishoudboekjes. Gewoon, omdat het heel handige hulpmiddelen zijn om veel bewuster met je uitgaven om te gaan. Alleen ben ik niet heel ver gekomen.

Ik ben blijven hangen bij Yunoo. In eerste instantie letterlijk blijven hangen, omdat ik maar steeds de moeite niet nam om mijn bankgegevens in te lezen. Toen ik dat gedaan had vond ik Yunoo zo praktisch, dat ik niet veel behoefte meer had om ook andere te gaan proberen.

Gelukkig heeft de Consumentenbond dit werk voor mij gedaan! In opdracht van CentiQ heeft de bond veertien digitale huishoudboekjes getest. Tim (van ING) kreeg het hoogste cijfer voor gebruiksgemak, Yunoo werd het beste beoordeeld op gebruiksmogelijkheden. Cashflow Online en ViewOnCash deden het ook erg goed in de test.

Ik vind het wel mooi zo, ben blij met Yunoo en dat dit geen slechte keuze is heeft de Consumentenbond nu nog even bevestigd.

Lees ook:Online huishoudboekjes op TV
Lees ook:Huishoudboekjes zijn net paddestoelen
Lees ook:Jong huishoudboekje
Lees ook:Als alles nou eens vanzelf bijgehouden werd…
Lees ook:Smart of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.