Echt heel handig!

Een tijd geleden schreef ik al even over Yunoo, het online huishoudboekje dat in mijn ogen het hardste aan de weg timmert. Tot mijn schande zie ik dat ik op 29 september schreeft: inlezen van mijn transacties, nu even geen zin in. Komt morgen wel. Uiteindelijk heb ik het pas vorige week gedaan. En dan zie je: het is inderdaad heel handig! Het vergt wel even wat werk, als je van lange tijd de transacties inleest.

Een heleboel wordt automatisch gecategoriseerd, maar dat lukt niet altijd met elke transactie. Dus als je over een lange periode importeert, moet je ook best veel transacties handmatig een categorie toekennen. Maar dan heb je ook wat. Een duidelijk inzicht in hoeveel geld je waaraan uitgeeft. Dat lukt natuurlijk alleen als je overal met je pinpas betaalt. Van contante geldopnames is door de computers niet te achterhalen waar je het geld aan uitgegeven hebt. Daarvoor moet je dan toch echt bonnetjes bewaren en bijhouden, om een goed beeld  te krijgen.

Ik vind ‘m handig! En als ik dan heel eerlijk ben – heb ik niet zo erg de neiging om die hele lijst van andere online huishoudboekjes allemaal nog zelf uit te proberen. Misschien als ik een keer tijd over heb. In de tussentijd ben jij van harte uitgenodigd om jouw eigen ervaringen met andere online huishoudboekjes met mij te delen.

Lees ook:Geholpen door de Consumentenbond
Lees ook:Krijg inzicht in je uitgavenpatroon, houd online een gratis huishoudboekje bij
Lees ook:Smart of niet?
Lees ook:Android-app voor AFAS ook uit!
Lees ook:Huishoudboekjes zijn net paddestoelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.