Jong huishoudboekje

Opeens zie ik een tweet van Yunoo Jong langsflitsen. Dacht ik wel wat van Yunoo te weten, maar van Yunoo Jong had ik nog niet gehoord. Een beetje nader onderzoek levert gelukkig op dat ik me daar niet voor hoef te schamen.

Yunoo Jong wordt op dit moment getest. De berichten erover dateren van 13 april, dus dat is nog vers. Het is een versie van Yunoo speciaal voor studenten. Rabobank heeft het project geadopteerd, maar het is niet zo dat je er alleen gebruik van kunt maken als je daar bankiert. Ook als je bij ABN Amro, ING, SNS, ASN of welke bank dan ook je rekening hebt lopen, kun je Yunoo Jong gebruiken.

Slim bedacht. Studenten hebben zéker baat bij een goed overzicht over hun financiën, maar hun geldstromen zien er heel anders uit dan bij een gewone huishouding. Dus goed om daar een aparte Yunoo versie van aan te maken. Zo’n digitaal huishoudboekje kan de geldzaken van de student veel goed doen lijkt me zo.

Lees ook:Android-app voor AFAS ook uit!
Lees ook:Ervaring met Yunoo?
Lees ook:Wat kost jouw bank?
Lees ook:Als alles nou eens vanzelf bijgehouden werd…
Lees ook:Rood staan is zoooo duur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.