Als alles nou eens vanzelf bijgehouden werd…

Die digitale huishoudboekjes, hartstikke leuk. Dat ik erg gecharmeerd ben van Yunoo heb ik al eerder laten weten. Niet voor niets schrijf ik ook elke maand een artikeltje voor Yunoo Geldzaken, om de Yunoo-gebruiker financieel slimmer te maken. En gisteren kwam Yunoo weer eens met een nieuwe feature, waarvan ik zelf denk dattie heel handig moet zijn.

Want hoe leuk ik zo’n systeem ook vind, in de praktijk doe ik er eerlijk gezegd weinig mee. Het is al tijden geleden dat ik voor het laatst mijn mutaties heb ingelezen op Yunoo, en dus net zo lang geleden dat ik iets aan het analyseren van onze uitgaven heb gedaan. Dat heeft natuurlijk te maken met het gebrek aan noodzaak om alles bij te houden. Als mijn lief langer werkloos was gebleven (gelukkig vond hij al na twee weken een nieuwe baan), zou ik er op een gegeven moment vast meer aandacht aan besteden. Maar goed, ik neem dus kennelijk niet de moeite om de gegevens van onze bankrekening steeds handmatig over te zetten naar Yunoo.

En ik ben niet de enige, want de slimme jongens uit Utrecht hadden zelf ook al geconstateerd dat het handig zou zijn als dat automatisch kon. Dat technische snufje hebben ze nu ook ingevoerd, waardoor je het overzetten niet meer zelf hoeft te doen. Ze noemen dit kindje heel logisch De BijwerkAssistent. Je moet natuurlijk wel nog steeds zelf inloggen op het internetbankieren. En dat is voor mij dan alweer een drempel… mijn bankpasje ligt beneden, ik zit boven… Misschien kunnen ze ook iets verzinnen om dat pasje automatisch naar boven te laten vliegen???

Lees ook:Geholpen door de Consumentenbond
Lees ook:Echt heel handig!
Lees ook:Jong huishoudboekje
Lees ook:Smart of niet?
Lees ook:Ervaring met Yunoo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.