Krijg inzicht in je uitgavenpatroon, houd online een gratis huishoudboekje bij

Met een digitaal huishoudboekje kun je gemakkelijk en overzichtelijk bijhouden wat je uitgeeft en wat je inkomsten zijn. Door dat bij te houden, krijg je meer inzicht in je financiele situatie. Zeker als je moet besparen kan is het vertandig om goed bij te houden waar je geld blijft! Als je het een paar maanden volhoudt, wordt heel duidelijk waar al je geld nu eigenlijk blijft en kun je gerichter besparen.

Er zijn verschillende gratis online huishoudboekjes te vinden. De Consumentenbond heeft diverse huishoudboekjes (zowel gratis als betaald) onderzocht en via deze website kun je kijken welke het beste bij jou past: Wijzer in Geldzaken.

Lees ook:Geholpen door de Consumentenbond
Lees ook:Smart of niet?
Lees ook:Wel of niet wisselen?
Lees ook:Gratis verzekerd… misschien…
Lees ook:Ervaring met Yunoo?

Eén reactie op “Krijg inzicht in je uitgavenpatroon, houd online een gratis huishoudboekje bij

  1. Linda Versteege

    Dank voor de toevoeging, Ivar!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.