Leuk besparen met nieuwe app

Ze kondigden het al een tijdje aan, eyeOpen, dat ze bezig waren met een app om je uitgaven mee bij te houden. En dan niet in de vorm van een online huishoudboekje met allerlei toeters en bellen, maar met een heel eenvoudig appje. Nou ja… eenvoudig… het heeft ongetwijfeld heel wat voeten in de aarde om zoiets te maken. Als het maar eenvoudig is in gebruik!

Gisteren was het zover: de lancering van eyeWally. Nieuwsgierig als ik ben heb ik ‘m meteen op m’n Samsung Note gezet. En het ziet er veelbelovend uit, moet ik zeggen. Inderdaad eenvoudig. Het werkt niet met het downloaden van bankgegevens en spannende grafieken. Er zijn twee invuldingen: uitgaven en budgetten. Onder de eerste houd je – hoe verrassend – bij wat je uitgeeft. Ook uitgaven in de toekomst en standaard maandelijkse uitgaven vul je daar in. En elke keer als je ergens iets betaald hebt kun je bij het naar buiten lopen de uitgave invoeren. Of je nou per PIN of contant hebt betaald, dat maakt niet uit. Dan heb je precies in beeld hoeveel je nog te besteden hebt deze maand. Handig!

Het mooie vind ik dat ze meteen een Android appje hebben. Bij AFAS Personal hebben ze ook een app, maar die heb ik nog niet kunnen uitproberen omdat die er vooralsnog alleen voor de iPhone is. En het online huishoudboekje van AFAS Personal is prachtig, echt waar, maar ik merk dat zelfs ik niet de moeite neem om het bij te houden. Wie weet, is de eenvoud van eyeWally effectiever, ook al kun je er minder mee qua overzichten en dergelijke?

Lees ook:Android-app voor AFAS ook uit!
Lees ook:Basics voor besparen 2 : Inzicht geeft uitzicht
Lees ook:Besparen? Maak een plan!
Lees ook:Krijg inzicht in je uitgavenpatroon, houd online een gratis huishoudboekje bij
Lees ook:Echt heel handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.