Bespaarfeestje – korting!

Vanmiddag ga ik naar een feestje. Tenminste, ik neem aan dat het een feestje wordt: de presentatie van het boek Vrolijk besparen van Marieke Henselmans. En ik lees net op eyeOpen in haar dagelijkse blog dat je het boek deze week kunt bestellen zonder verzendkosten. Dat is dan weer mooi meegenomen. Wat moet je doen?

Je gaat naar www.bespaarboeken.nl en bestelt het boek Vrolijk besparen. Daarbij gebruik je de actiecode Tweet, zodat de verzendkosten je bespaard blijven. Vanmorgen was Marieke bij Koffietijd om over haar boek te praten en heeft ze Loretta Schrijver ervan overtuigd dat besparen leuk is. Nu ben ik geen Koffietijd-kijker (heb wel wat beters te doen), maar gelukkig kun je de uitzending terugkijken en dan specifiek even dat stukje. Het item over besparen begint zo ongeveer op 10 minuten.

Lees ook:Je geld of je leven…gratis!
Lees ook:Is besparen lijden met een grote IJ?
Lees ook:Bespaargoeroe: Marieke Henselmans
Lees ook:Belangrijke – en vrolijke – bespaarlessen
Lees ook:Prachtige bespaartips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.