Belangrijke – en vrolijke – bespaarlessen

Wat word ik toch altijd blij van leuke dingen in de brievenbus. Vandaag werd ik dubbel blij, kun je nagaan! En het zonnetje schijnt ook nog volop… een heerlijke dag tot nu toe! Wat vond ik dan voor fijns in mijn brievenbus? Een sporthoesje voor m’n Note én het nieuwe boek van Marieke Henselmans!

Om bij het sporthoesje te beginnen. Ik ben de sportschool na een jaar volop sporten (ben niet zomaar 20 kilo afgevallen) een beetje zat. En gelukkig is het net lente, dus heb ik m’n hardloopschoenen weer eens uit de kast getrokken. Met het heerlijke resultaat dat ik na een paar keer rennen al een half uur zonder stoppen kan hardlopen. Dat wil ik nog leuker maken door m’n renrondjes bij te houden met een app op m’n mobiel. En ik heb geen klein mobieltje – ik heb een Samsumg Note. Die is super en vooral groot… met als nadeel dat hij dus niet heel gemakkelijk mee te nemen is bij het hardlopen. Dus heb ik een band voor om m’n arm besteld, waar m’n Note precies in past. Kan ik straks tenminste zien welke afstand ik heb afgelegd en hoeveel calorieën ik dan heb verbruikt enzo. Ga vanavond meteen lekker lopen! En wie weet ga ik er ook echt mee besparen…dan kan ik tenslotte de sportschool opzeggen.

Dan het boek. Ik was al echt aan het wachten, want het is alweer twee weekjes uit ofzo. Het nieuwe boek van Marieke Henselmans heet Vrolijk besparen. Zo heet trouwens ook een populaire lezing van onze bespaargoeroe. Het eerste hoofdstuk heb ik net bij m’n lunch gelezen en ja, het is weer een heel fijn boek. Boordevol bespaartips, en dan wel op een manier dat het leuk is om te besparen. Geen straf! Ongetwijfeld zal ik jullie de komende tijd regelmatig trakteren op een bespaartip die afkomstig is uit dit boek. Je kunt het natuurlijk ook zelf kopen…of lenen…

Lees ook:Je geld of je leven…gratis!
Lees ook:Bespaarfeestje – korting!
Lees ook:Budget sporten
Lees ook:Heb je die iPhone 6 dan nodig?
Lees ook:Bespaargoeroe: Marieke Henselmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.