Je geld of je leven…gratis!


Bespaarboeken zijn er volop. Mooi, want hoe meer je erover leest, hoe meer je geneigd zult zijn om ook iets met al die bespaartips te doen. Marieke Henselmans heeft net een nieuw boek uit…Vrolijk besparen. Ik krijg het binnenkort binnen en zal jullie er zeker over vertellen! Met een gratis boek is het trouwens nog extra fijn besparen. En dat wordt je nu aangeboden door Rob van Eeden en Hanneke van Veen.

Hun boek ‘Je geld of je leven‘ kun je nu gratis downloaden. Ze zien er wel graag iets voor terug. Wat? Het was toch gratis? Jaaaa maar een bijdrage aan een goed doel is natuurlijk altijd een prima plan. In dit geval gaat het om een bijdrage aan het planten van fruitbomen in Nepal. Dat is toch een prachtig initiatief?

Lees ook:Meer met je geld!
Lees ook:Je kunt niet zonder
Lees ook:Wie verdient er een gratis vakantie?
Lees ook:Gratis sport uitproberen voor kids
Lees ook:Bespaarfeestje – korting!

Eén reactie op “Je geld of je leven…gratis!

  1. Nicolien

    Ben je al in het boek begonnen? Is het de moeite waard? Ben erg nieuwsgierig!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.