Bespaargoeroe: Marieke Henselmans

Zelf wil ze zich niet zo noemen, het is voor haar eigenlijk min of meer toeval dat het zo gelopen is, maar in de media wordt ze toch wel degelijk steeds weer aangekondigd als dé bespaargoeroe: Marieke Henselmans. Ze heeft gewoon een eigen pagina op Wikipedia! En terecht. Ze heeft al talloze boeken op haar naam staan over het onderwerp Besparen. Die boeken zijn heel prettig leesbaar en staan bol van de goede en bruikbare tips. Soms wat erg vergezocht, maar ach. Wie er wat mee wil, kan er wat mee. Niet voor niets heeft het Nibud Marieke ook al vaak ingeschakeld voor het schrijven van boekjes en het vullen van agenda’s.

Overigens is ze ook een soort ‘collega’ van mij. Marieke schrijft artikelen voor Geldenrecht.nl, en dat doe ik ook. In die artikelen houd ik me ver van het onderwerp Besparen, want dat is haar domein natuurlijk. Ik zag net wel dat ze in samenwerking met Geldenrecht.nl een scheurkalender voor 2011 heeft gemaakt: Eigenwijs in geldzaken. Duidelijk: Marieke Henselmans is dé bespaargoeroe van Nederland. Dus als ze eens een lezing of workshop geeft bij jou in de buurt (en dat doet ze door het hele land, zie hier de agenda), ga er eens heen. Hartstikke leuk en leerzaam!

Lees ook:Is besparen lijden met een grote IJ?
Lees ook:Bespaarkalender met korting!
Lees ook:Goedkoop aan kinderkleding komen
Lees ook:Bespaarfeestje – korting!
Lees ook:Grootse bespaarposten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.