Prachtige bespaartips


Eerlijk gezegd vind ik het best lastig om steeds weer iets nieuws te verzinnen om hier aan jullie te vertellen over besparen. Toegegeven: ik ben geen bespaarder-pur-sang. Merk steeds meer dat het vooral de geldpsychologie is die ik interessant vind. Zie veel bespaartips die ik zelf niet snel zal uitvoeren. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat jullie er niets aan kunnen hebben!

Daarom heb ik vandaag één heel belangrijke bespaartip voor jullie: volg de dagelijkse tips van Marieke Henselmans op EyeOpen! Elke dag heeft ze wel weer een handige tip om nog wat extra te besparen in jouw leven. De tip van vandaag: ‘Bij het scheiden van de markt’, over jam maken. Ik zal er niet snel aan beginnen – maar jij misschien wel?

Smul je van bespaartips? En heb je het boek Vrolijk besparen nog niet? Dan is het écht een goed plan om jezelf dat kado te doen. Boordevol slimme tips om minder geld uit te geven, zonder minder leuk te leven!

Lees ook:Verdienen met bespaartips!
Lees ook:Belangrijke – en vrolijke – bespaarlessen
Lees ook:Dol op bespaartips
Lees ook:5 manieren om te besparen op een echtscheiding
Lees ook:Nieuw bespaarleven

Eén reactie op “Prachtige bespaartips

 1. AR

  Bedankt voor al je tips. Hier nog een paar tips die ik zelf ook gebruik.

  Standby TV killer. Staat je TV een aantal minuten op standby dan zorgt de standby killer ervoor dat je tv helemaal geen stroom meer krijgt.

  Master slave PC stekkerdoos. Wanneer je je PC uitschakelt, zorgt deze stekkerdoos ervoor dat alle randapparatuur ook (helemaal) uit gaat. Er is dan geen sluip verbruik meer.

  Beide producten zijn hier te vinden: http://www.fairlife.nl/energie-besparen/go-green/p-1/

  Daarnaast is radiator folie ook wel een goede tip. Ik ben afgelopen jaar erg druk geweest met bezuinigen op energie en dat is behoorlijk gelukt. Ik kreeg meer dan € 300,- terug van de Nuon. Toch leuk. En ook goed voor het milieu.

  Goed dat iedereen zich er steeds meer bewust van wordt. Is een crisis toch ergens goed voor ;-)

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.