Budget sporten

Het blijft een lastige voor mij hoor: zorgen dat ik blijf bewegen zonder dat ik daar onnodig veel geld aan uitgeef. Steeds weer zeg ik de sportschool op omdat ik nooit meer of nog maar zelden ga. En daarvoor is een sportschool veel te duur. Dan neem ik me voor om zelf te gaan hardlopen. Of oefeningen te doen thuis. Of dat ene fitnessapparaat dat ik ooit heb gekocht weer eens te gaan gebruiken.

Ik doe dat dan ook wel… een paar weken – als het meezit. Dan komt daar de klad in en doe ik weer een tijd niets aan sport. Tot ik het weer genoeg geweest vind (lees: tot ik weer genoeg ben aangekomen) en dan schrijf ik me toch maar weer in bij de sportschool. Dan zet ik me er weer netjes toe om elke week twee keer te gaan, ook weer beter op mijn eten te letten, en val ik  de aangekomen kilo’s weer keurig af. Kennelijk werkt het voor mij zo. Sporten zonder doel – het lukt me niet om dat vol te houden. Misschien toch maar eens de één of andere ‘run’ als doel stellen? Misschien dat ik het hardlopen dan wel volhoud?

Anyway, dit kan natuurlijk ook: trappen rennen. Is in ieder geval een budget manier om te sporten. Of ik het ook zou volhouden… dat valt te betwijfelen als je het bovenstaande leest. Maar een leuk idee is het wel. En gratis!

Lees ook:Duur geweten
Lees ook:Belangrijke – en vrolijke – bespaarlessen
Lees ook:Ga toch lopen!
Lees ook:Kosten berekenen per dag
Lees ook:Gratis sport uitproberen voor kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.