Heb je die iPhone 6 dan nodig?

Het is niet de eerste keer dat ik zoiets schrijf, maar ik begrijp de continue behoefte aan het nieuwste model mobiel – oh nee smartphone – echt helemaal niet. Nou begrijp ik wel meer niet, en zolang je genoeg geld hebt voor d ure abonnementen met altijd de nieuwste toestellen… doe lekker je best. Wat me alleen opvalt is dat ik om me heen veel mensen zie die klagen over te weinig geld, maar ondertussen om de haverklap met een nieuwe smartphone rondlopen.

Vandaag, ik kwam het toevallig tegen, wordt kennelijk de nieuwe iPhone gepresenteerd. Nu ongeveer geloof ik. Hij is groot, begrijp ik uit de eerste berichten. Ja, dat is mijn Samsung Galaxy Note ook. Let wel, ik heb de Note 1. Niet de Note 3. Hij doet  het nog steeds en inmiddels ben ik alweer een tijdje blij met m’n sim-only abonnementje van €10 per maand. Ik hoef geen nieuwe als er nog niets mis is met m’n oude toestel.

Goed, de iPhone 6 dus. Een must-have kennelijk voor alle Apple-fans, en dat zijn er nogal wat. En dus zullen er weer talloze iPhone 5-toestellen werkloos in de kast komen te liggen omdat je écht niet achter kunt blijven en persé de iPhone 6 nodig hebt. Verkoop die 5 dan in ieder geval nog op Marktplaats ofzo.

Maar heb je nou niet zoveel te besteden… vraag je dan even serieus af of het nodig is om aan zulke hypes mee te doen. Je kunt vast wel een belangrijker bestemming voor je geld bedenken toch?

 

Lees ook:Belangrijke – en vrolijke – bespaarlessen
Lees ook:Telefoon kapot? Betaal niet de hoofdprijs!
Lees ook:Nieuwe iPhone laten betalen door verzekering?
Lees ook:Leuk besparen met nieuwe app
Lees ook:Gratis spellen voor PlayStation

2 reacties op “Heb je die iPhone 6 dan nodig?

  1. Johan

    Altijd leuk om het te hebben :)

      /  
  2. nextphone

    De eenvoudigste manier om te besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon is om even te kijken op onze website.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.