Opruimen met Marktplaats

Koop je spullen bij de kringloopwinkel, moet je die kwijt in je schuur. Die staat eigenlijk best wel vol…dus ben ik eindelijk eens die te kleine kinderfietsjes op Marktplaats gaan zetten. De eerste is vanmorgen opgehaald, dat gaat lekker! Verkopen via Marktplaats loopt natuurlijk niet altijd soepel – kopers die niet komen opdagen of niets meer laten horen, dat zijn de mindere dingen. Maar goed, je raakt als het even meezit wel wat spullen kwijt en krijgt er nog wat euro’s voor ook. Dat is toch mooi meegenomen.

Het zou zomaar kunnen dat ik nog wat andere spullen ga proberen kwijt te raken via Marktplaats. Wegbrengen naar de kringloop kan altijd nog, als blijkt dat niemand het wil hebben. Want of het nou door die caravan komt of door de voorjaarskriebels… ik heb de behoefte om op te ruimen. En als dat opruimen dan ook nog wat geld oplevert ben ik helemaal blij!

Lees ook:Ouderwets aan de slag
Lees ook:Repareren kun je leren!
Lees ook:Dol op gratis
Lees ook:Minder of meer?
Lees ook:Tips tegen dure benzine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.