Dol op gratis

Voor niets gaat de zon op… ja, dat ook. Maar als je wilt, kun je nog veel meer gratis spullen krijgen. Ze worden naar je opgestuurd of je kunt ze ophalen zonder te betalen. Heerlijk toch? Er zijn verschillende websites waar je heel blij van wordt als je dol bent op gratis!

Kijk bijvoorbeeld eens naar www.gratiz.nl. Daar zijn dagelijks nieuwe gratis producten te vinden. Het gaat daarbij regelmatig om geld-terug-acties, waarbij je het product in de winkel moet gaan kopen en dan via je bankrekening de aankoopprijs teruggestort krijgt. Maar ook om acties waarbij je jouw gegevens moet invullen en dan krijg je het artikel gratis toegestuurd. Leuk als je van post houdt! Natuurlijk heeft het bedrijf dan wel jouw gegevens, om je ook later reclame toe te sturen enzo.

Niet alleen kleine spullen kun je gratis krijgen, ook bedden, banken, kasten en allerlei andere grote dingen kun je bemachtigen zonder je banksaldo aan te tasten. Misschien kijk je voor dat soort artikelen, als je er niet veel geld voor wilt betalen, wel al op Marktplaats en bij de kringloopwinkel? Check dan ook even www.gratisoptehalen.nl. Wie weet, is er net bij jou in de buurt iemand die graag iets kwijt wil terwijl jij het goed kunt gebruiken! Kun je het zo gratis afhalen. Ook aardig om spullen die je zelf niet meer gebruikt op te zetten, zodat je een ander er blij mee kunt maken!

Lees ook:Gratis af te halen
Lees ook:De valkuil van de klantenkaart
Lees ook:Gratis koffie!
Lees ook:Gratis vakantie voor de echt armen
Lees ook:Gratis workshop met koffie en cupcake

Eén reactie op “Dol op gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.