Tips tegen dure benzine

Klinkt mooi toch: tips tegen dure benzine? De Telegraaf brengt onder deze kop 10 bespaartips rondom de auto. Want het is natuurlijk niet alsof je iets tegen de dure benzine kunt doen. Die is duur, kun je hoog of laag springen, de prijs gaat niet naar beneden. Tanken bij een onbemande budgetpomp is eigenlijk het enige dat je kunt doen om iets minder per liter te betalen. Verder kun je proberen niet onnodig veel te verbruiken (banden oppompen, skibox van het dak, minder rijden, zuiniger rijden) of eventueel voor een andere brandstof kiezen.

Tja, dan ben je nog niet bij de tien. Dus halen we de onderhoudskosten en verzekeringspremie erbij om verder op de autokosten te besparen. Al staan die natuurlijk volledig los van de benzineprijs, maar goed. Elke besparing op autorijden is meegenomen!

Lees ook:Brandstof besparen door langzamer rijden
Lees ook:Benzine besparen
Lees ook:Premiumbenzines onzin!
Lees ook:Jongeren uit de min
Lees ook:Het nieuwe rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.