Creatief in de keuken

Ohhh ik wou dat ik wat creatiever was in de keuken! Onze nieuwe keuken wordt deze week geplaatst, dus wij hebben even helemaal geen keuken. Dus hebben we maandag bij de ene buurvrouw gegeten, en gisteren bij de andere. Heerlijk! Word er een beetje jaloers van.

Die meiden zijn namelijk zo lekker creatief in de keuken. Pakken een kookboek of maken uit hun hoofd gewoon nieuwe gerechten. Zonder pakjes en potjes, met verse spullen en super gezond. Dat is natuurlijk veel beter én goedkoper dan mijn manier van koken. Wat ik eigenlijk niet eens koken durf te noemen, ik zeg altijd ‘eten maken’. Want ik ben dus wel van de pakjes en potjes. Grote fan van Knorr Wereldgerechten en Chicken 2night. Terwijl ik ook wel weet, dat je die gerechten met de juiste kruiden en fantasie veel gezonder en voordeliger zelf in elkaar kunt flansen.

Misschien, héél misschien dat onze nieuwe keuken me aanzet tot een poging om ook wat meer energie in onze maaltijden te stoppen? Wie weet!

Lees ook:Keukenperikelen
Lees ook:Die dure potjes hoeven niet
Lees ook:Gratis af te halen
Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Zonnepanelen…goed idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.