Nieuwe iPhone laten betalen door verzekering?

Machtig mooi, die nieuwe iPhone 6. Nou ja, hij blijkt wel te buigen, dat is minder. En ik vind het onzin om zoveel geld uit te geven voor een nieuwe mobiel als je op je centen moet letten, daar schreef ik pas nog over. Maar nu blijkt dat veel mensen een slinkse manier van financieren hebben. Ze claimen schade op hun oude mobiel bij de verzekering en kopen vervolgens een nieuwe. Niet dat de oude stuk was. Welnee, die kunnen ze ook nog verkopen op Marktplaats ofzo.

Het Verbond van Verzekeraars waarschuwt haar leden: Schade aan iPhone? Pas op voor rotte Apples. Mooie woordspeling, je zou bijna vergeten dat het om een treurig fenomeen gaat. Het claimen van niet-bestaande schade bij de verzekering. Het is simpelweg fraude en ik hoop dat verzekeraars er afdoende maatregelen tegen nemen. Waarschijnlijk zijn het dezelfde mensen die steen en been klagen als de premie van hun verzekering omhoog gaat. Terwijl die ook verhoogd wordt voor al die eerlijke mensen die dit soort trucs niet uithalen.

Lees ook:Slim omgaan met autoschade
Lees ook:Verzekering tegen eind van de wereld
Lees ook:Heb je die iPhone 6 dan nodig?
Lees ook:Zorgverzekeraars pakken fraude harder aan
Lees ook:Adders in de autoverzekering

Eén reactie op “Nieuwe iPhone laten betalen door verzekering?

  1. Bert

    Helaas zijn dit soort mensen er ook. Die verpesten het voor een ander. Vaaak juist die ander die het wel nodig heeft

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.