Verzekering tegen eind van de wereld

Ja, dat kan ik wel waarderen. De marketing van Centraal Beheer is natuurlijk altijd al sterk met de Even Apeldoorn bellen… spotjes. En ook deze vind ik weer erg creatief. Een ‘Einde van de wereld verzekering‘. Gratis en voor niets.

Het enige dat je hoeft te doen is Centraal Beheer even ‘liken’ op Facebook. Dan krijg je zomaar een gratis verzekering. Nee, geen autoverzekering of zorgverzekering, dat niet. Een Einde van de wereld – verzekering. Deze polis keert uit als je schade leidt door het eind van de wereld op 21 december 2012.

Schade moet je wel uiterlijk 24 december claimen. En het einde van de wereld… er is alleen dekking bij “het uitsterven van de mensheid door een totale vernietiging van de planeet aarde”. Toch prettig om je schade te kunnen claimen als de wereld vergaat aankomende vrijdag.

Lees ook:Slim omgaan met autoschade
Lees ook:Nieuwe iPhone laten betalen door verzekering?
Lees ook:Adders in de autoverzekering
Lees ook:Gratis verzekerd… misschien…
Lees ook:Wel of niet wisselen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.