Adders onder de huurauto?

Vakantie… een deel van Nederland heeft gewoon al vakantie. Wij nog niet hoor, mijn kinderen moeten nog twee weken naar school. Maar goed, het komt wel steeds dichterbij dus zo af en toe houd ik me even bezig met onze vakantie. Denemarken wordt het, lekker met de mannetjes naar Legoland. Heel decadent gaan we niet met de auto maar met het vliegtuig. En om daar dan toch mobiel te zijn, wil ik eigenlijk wel een auto huren. Nu heb ik me daar nog niet eerder in verdiept, dus ik ben erg bang voor adders.

Sowieso ben ik wel blij dat ik niet meteen bij het boeken van de vliegtickets ook een auto heb gereserveerd. Nu was ik namelijk eens even aan het rondsurfen, en waar ik bij die ticketsite nog iets van €700 zou moeten betalen voor een huurauto, zie ik nu opeens prijzen van € 450 voor een auto van voldoende formaat langskomen. Dat soort prijsverschillen maakt me dan meteen bang voor adders onder het gras. Want er zijn vast allerlei dingen waar je op moet letten als je een auto huurt. Dingen waarmee je flink de mist ingaat als je eenvoudigweg voor de goedkoopste kiest. Verzekering, eigen risico, wat nog meer?

Lees ook:Bespaartips voor uw vakantie
Lees ook:Heb jij voldoende spaargeld?
Lees ook:Stiekeme afschrijvingen
Lees ook:Apple-mania…veel te duur!
Lees ook:Goedkoper parkeren bij Schiphol

2 reacties op “Adders onder de huurauto?

 1. Patrick

  aantal vrije kilometers! Kijk hoeveel kilometers je maken mag voordat je extra moet betalen, en stem dat af met je te verwachten kilometers.
  Veel plezier in Denemarken

    /  
 2. Patrick

  Oh en ook wie mag de auto besturen, alleen de huurder, of is een partner ook verzekerd als bestuurder?

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.