Apple-mania…veel te duur!

Als Apple iets doet is het nieuws. Dus gisteren op het radionieuws: de verwachting dat Apple die avond de iPad Mini zou introduceren. Mijn lief heeft verstand van dat soort dingen en vond het maar vreemd: Steve Jobs zou altijd geroepen hebben dat hij niet kleiner wil dan de iPad. Maar ja, Jobs heeft natuurlijk niet veel meer te willen.

De iPad Mini dus. Wordt in het FD vergeleken met de Amazon Kindle. Ook onzin, zegt mijn lief. Dat neem ik dan maar even voor lief. Voor de liefhebbers: Techcrunch, daar schijnen ze het te snappen.

Ik ben natuurlijk wat simpeler en denk alleen maar: wát een geld! Drie-honderd-negen-en-twintig dollar voor een apparaatje dat eigenlijk alleen maar kleiner is dan de iPad. Die volgens mij al prima mee te nemen is en het formaat is toch ook wel heel prettig als je erop wilt surfen of spelen?

Nou ja, ik weet er te weinig van om er technisch iets over te zeggen. Denk alleen maar steeds: duur…duur…duur… waarom kopen zoveel mensen dit soort dingen? Geven ze daar zóveel geld aan uit? Dat is niets geks als het mensen zijn die zwemmen in het geld. Gewoon zoveel overhouden elke maand ,dat ze niet hoeven na te denken over wat ze kopen. Maar dat ís niet zo. Velen hebben gewoon elke maand tekort, terwijl ze wel geld uitgeven aan dit soort gadgets. Dat zal ik waarschijnlijk nooit begrijpen.

Lees ook:Betaal cash en niet met pin
Lees ook:Leesmap – hoezo voordelig?
Lees ook:Een te kleine TV? Getver!
Lees ook:Yasi laat zien wat echt belangrijk is
Lees ook:Vandaag meer dan 100.000!

Eén reactie op “Apple-mania…veel te duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.