Goedkoper parkeren bij Schiphol

Als wij met het vliegtuig op vakantie gaan, laten we ons als het even kan brengen en ophalen door vrienden. Is het een belabberd tijdstip, dan laten we een taxi komen. Dat is niet zo probleem, we wonen in de buurt van Amsterdam. Moet je van verder komen, dan is het toch wel een pittig verzoek aan een ander. Of een heftige kostenpost. Ga je met het openbaar vervoer, dan is het zo’n gesleep met koffers – als het qua tijdstip al kan. Kun je natuurlijk altijd nog met je eigen auto gaan. Maar parkeren op de terreinen van Schiphol… is zo duur! Ondernemers in gemeenten rondom Schiphol spelen daar slim op in.

Er zijn allerlei parkeerservices in de buurt van Schiphol te vinden. Je parkeert je auto daar, je wordt door dat bedrijf naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald als je terugkomt. Of ze halen jouw auto op als je op Schiphol aankomt, en komen ‘m weer brengen als je geland bent. Handig toch? Maar voor welk bedrijf kun je dan betrouwbaar kiezen? De Consumentenbond heeft vorig jaar een lijst opgesteld van allerlei mogelijkheden.

Als je jouw vakantie aan het plannen bent, is het misschien handig om hier ook eens naar te kijken!

Lees ook:Bespaartips voor uw vakantie
Lees ook:Adders onder de huurauto?
Lees ook:ADV: Goedkoper op vakantie
Lees ook:Hoezo duur parkeren?
Lees ook:Vakantie vieren bij vrienden

9 reacties op “Goedkoper parkeren bij Schiphol

 1. Els

  bedankt voor de link! van de consumentenbond mag je er van uitgaan dat ze goede adviezen voor parkeren schiphol geven.
  De link werkt alleen helaas niet meer!
  Zelf vergelijk ik altijd via verschillende sites het parkeren schiphol http://parkerenbijschiphol.net/

    /  
 2. Adri

  Zal echt op korte termijn ook moeten, een low-budget vlucht binnen Europa is al goedkoper.
  Overigens, je kunt op vele andere naburige luchthavens veel goedkoper parkeren, en hebt daar ook scherpere low-budget vluchten.
  ( en daar is ook nog minder gevaar om door ganzen bedreigd te worden )

    /  
 3. Bas

  De afgelopen jaren hebben wij de auto niet meer geparkeerd bij Schiphol, maar in de omgeving en worden wij vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Nu vraag ik mij af of valet parking een goede en veilige optie is?

    /  
 4. Petra

  Deze week heb ik verschillende parkeersites vergeleken. Volgens mij kun je het goedkoopste boeken via http://www.parkerenschiphol.nl. Deze site heeft de laagste prijs garantie. Ik heb ook via hun gekoekt en idd voor de laagste prijs.

    /  
 5. Linda Versteege

  Goed om te weten! Dank!

    /  
 6. Daan

  Goedkoop parkeren kan inderdaad in de buurt bij Schiphol, wat veel consumenten nog niet weten jammer genoeg. En dat is zonde want er kan veel bespaard worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse websites waar je gemakkelijk de verschillende mogelijkheden kunt vergelijken, zelf gebruik ik vaak http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu welke je zo de goedkoopste opties laat zien.

    /  
 7. Jojanneke Groen

  Ik wil jullie niet allemaal tegenspreken, maar op http://www.schipholparkerenvergelijken.nl kun je echt overzichtelijk zien welke parking goedkoper is. Want bij de ene parking ben je goedkoop uit bij een korte periode, terwijl bij de andere parking weer bij de andere. Ook is het per seizoen verschillend, zo was ik deze zomervakantie veel duurder uit met parkeren dan afgelopen jaar april.Ik ken verder ook niet veel mensen die parkeren op schiphol, de meeste pakken een taxi. Maar of dit nu goedkoper is? Ik weet zeker van niet!

    /  
 8. Anneke

  Om lange parkeeropties te vergelijken kan ik de website http://www.schiphollangparkeren.eu aanraden. Tot zelfs 30 dagen is hier gemakkelijk te zien.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.