Bespaartips voor uw vakantie

shutterstock_200442818

Als je voordelig een buitenland vakantie wilt boeken, is het wel zo prettig als dit zo goedkoop mogelijk kan. Onnodige kosten moet je natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Onderstaande tips kunnen daar zeker bij helpen.

Voordelige vliegtickets

Het vergelijken van vliegticket prijzen is een goed begin van een voordelige reis. Er zijn diverse opties om een voordelig vliegticket te boeken naar het buitenland.
Via websites zoals Tix, Vliegwinkel en Ticketspy zijn er eenvoudig voordelige tickets te vinden.
Ik google het even voor je

Voordelig je auto parkeren bij de luchthaven

De auto moet natuurlijk ook een plekje krijgen op de luchthaven. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Smart Parking: een voordelige en snelle manier om je auto te parkeren! Het is mogelijk om online te reserveren, laadt de bagage uit bij een bepaalde zone en een bus brengt je naar de vertrekhal.
  • Park & Travel: een betrouwbare wijze van parkeren. Voordat de auto wordt gepareerd, laadt je de bagage uit. Het is dus niet meer nodig om ver te sjouwen met de bagage en de shuttlebus brengt je direct naar de luchthaven.
  • Valet Parking: een snelle en gemakkelijke manier van parkeren. Je reserveert vooraf een parkeerplek via de website en rijdt met je auto naar de luchthaven. De medewerkers van de luchthaven parkeren de auto en je wordt met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht.
  • Park & Sleep: Je parkeert de auto bij een hotel in de buurt van Schiphol. Je gaat stressvrij op vakantie en je vlucht missen is bijna niet meer mogelijk.

Vergeet niet zo vroeg mogelijk te boeken. Daarmee bespaart je het meeste geld!
Bij een website zoals ParkeerPrijzen vindt je voordelige parkeeraanbieders.

All inclusive op vakantie gaan

Door een all inclusive vakantie te boeken bij een (online) reisorganisatie, kun je voordelig op vakantie gaan. Hotelkamers worden namelijk al ver van te voren geboekt door reisorganisaties tegen zeer scherpe prijzen. Op deze manier combineer je een goedkoop vliegticket en verblijf om betaalbaar op vakantie te kunnen!

Een last minute vakantie boeken

Soms blijven er enkele stoelen leeg in het vliegtuig en daarom worden deze op het laatste moment aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Als niet gebonden bent aan bijvoorbeeld schoolvakanties dan is dit wellicht een interessante optie.

Boek een vliegticket, huurauto en accommodatie ineen

Door niet alleen vliegticket, maar ook een huurauto en accommodatie bij dezelfde aanbieder te boeken, kunt je ook flink wat geld besparen. Diverse vergelijkingswebsites bieden deze mogelijkheid aan. Wanneer je goed genoeg zoekt dan komt die ene geweldig aanbieding vanzelf!

Houd geld over voor leuke uitstapjes

Door slim een vakantie te boeken, houdt je altijd geld over leuke uitstapjes of een extra keer uit eten. Door slim te boeken krijg je wat je verdient!