Die dure potjes hoeven niet

olvaritLaat ik het nu eerst even bekennen: ik ben zelf geen superbespaarder. Omdat we een goed inkomen hebben hoeft het ook niet, en ik ben verwend door dat goede inkomen.  Ik vind het erg interessant om me te bedenken waarop er veel geld bespaard zou kunnen worden. Dat wil dus niet zeggen dat ik het zelf ook allemaal doe. Neem nou babyvoeding.

Mijn baby’s zijn inmiddels alweer 4 en (bijna) 6, dus het is alweer even geleden. Maar dat wil niet zeggen, dat ik vergeten ben hoe duur die potjes Olvarit waren. De eerste maanden van de jongens heb ik heel netjes besparingsverantwoord gedaan: borstvoeding in plaats van fles. Dat scheelt aardig in de kosten, als je niet van die dure pakken poeder hoeft te kopen. Verder hoef ik hier geen betoog te gaan houden over het feit dat borstvoeding zo goed is voor je kind enzo. Dat weet iedereen wel, maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen ook borstvoeding wil geven. Dat is een persoonlijke keuze, moet je lekker zelf weten. Het spaart dus wel geld uit, als dat een argument voor je is.

Terug naar de potjes. Ik ben nogal van het gemak, dus inderdaad: ik kocht potjes Olvarit. Lekker makkelijk maar natuurlijk eigenlijk veel te duur. Als je slimmer bent dan ik, doe je dat dus niet. Dan maak je de babyvoeding lekker zelf, van het eten dat je zelf ook al eet. Op Keukenkikker.nl vind je talloze recepten voor babyvoeding om zelf te maken. Creatief hoef je er dus niet voor te zijn en alles wat je nodig hebt is een staafmixer of blender. Je kunt de recepten zoeken op leeftijd van je kindje, handig!

Lees ook:Creatief in de keuken
Lees ook:Gratis geld voor iedereen?
Lees ook:Lekker / goedkoop / gezond?
Lees ook:Grote verpakking goedkoper?
Lees ook:Dure herfstvakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.