Dure herfstvakantie?

De herfstvakantie staat alweer voor de deur: de kinderen zijn dan een week thuis van school. Misschien ga je die week lekker weg, dat heb je dan vast al wel geregeld. Een weekje najaarszon bijvoorbeeld, of een bungalow in één van de vele Nederlandse parken. En zo niet, dan blijf je ongetwijfeld niet de hele week binnen zitten met de kids. Er op uit gaan, kan heel duur uitpakken – maar dat hoeft natuurlijk niet.

De prijzen van de grote attractieparken vind ik altijd als ik ze zie weer schrikbarend hoog. Wil je daar toch naartoe, probeer dan in ieder geval op één of ander manier een lagere prijs te betalen. Op internet kun je zoeken naar kortingsacties, of op Marktplaats naar mensen die kaartjes of  kortingsbonnen verkopen.

Maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om zo veel geld uit te geven aan een uitje. Er zijn allerlei veel goedkopere uitjes dan die pretparken. Kijk eens op Uit voor een tientje, daar vind je allerlei verrassende uitjes – overzichtelijk gesorteerd.

En ook voor (bijna niets) kun je hele leuke dagen beleven met je gezin. Bossen, duinen en strand zijn gratis en een bron voor veel plezier (als het weer meezit). Lunchen hoeft niet in een restaurant, je kunt allerlei lekkers meenemen in een grote rugzak of mand. Iets leuks doen dat geen geld kost? Kijk bijvoorbeeld op Gratis dagje uit en je vindt vast een goed idee.

Heb jij tips voor heel erg leuke, gratis of goedkope dagjes uit? Laat maar weten!

Lees ook:Gratis dagje uit!
Lees ook:Voordelige uitjes vaak veel leuker!
Lees ook:Van alles te doen… gratis!
Lees ook:Gratis er op uit dit weekend
Lees ook:Goedkope uitjes: ga naar buiten!

Eén reactie op “Dure herfstvakantie?

  1. Eurovanger

    ook deze site heeft leuke besparen tips, ook geeft die website links naar bedrijven waar je veel geld kan besparen

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.