Programma over geld: Uitstel van executie

De serie van Uitstel van Executie is afgelopen. Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van Mijn leven in puin. Toch kun je je nog steeds opgeven voor Uitstel van Executie, het programma waarin Martijn Krabbé, samen met budgetcoach Eef van Opdorp, klusser Duncan Abrahams en makelaar Alex van Keulen probeert te voorkomen dat huizen in de veiling worden verkocht. De verhalen zijn vaak schrijnend. De schulden torenhoog. Maar de verhalen zijn helaas ook waar. Opgeven voor het programma kan nog steeds! (klik hier)

Lees ook:Bespaar-TV
Lees ook:Besparen met vakantieveiling.. of toch niet?
Lees ook:Méér dan besparen!
Lees ook:Schuldenzooi
Lees ook:Bespaar-TV: Geen cent te makken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.