Méér dan besparen!

Als budgetcoach kom ik voornamelijk bij mensen die al schulden hebben. Gelukkig niet altijd in superernstige vorm, maar wel schulden. Nu ben ik géén schuldhulpverlener dus begeleid ik ze bij het zelf aanpakken van die schulden. En houd het nieuws over schuldhulp wel bij. Ik maak me er zorgen over!

Vanaf nu zal ik niet meer alleen bloggen over besparen maar ook over allerlei zaken die met schulden te maken hebben. Wie in de schuldproblemen zit moet tenslotte óók besparen!

Lees ook:Back to blogging
Lees ook:Een op zes huishoudens heeft schulden
Lees ook:Bespaar-TV
Lees ook:Buy or die?
Lees ook:Schuldenzooi

Eén reactie op “Méér dan besparen!

  1. Johan

    inderdaad, zo heb je ook sneller grip op de schulden en hoef je minder snel geld lenen

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.