Vrouw, regel ‘t zelf!

Ergens vind ik het jammer dat het nodig is: een speciale training voor vrouwen over geldzaken. Maar dat het nodig is, dat zie je vaak genoeg om je heen. Vrouwen die alleen komen te staan, die echt worstelen met hoe ze hun geldzaken moeten regelen. Alleen door echtscheiding, of overlijden van hun partner. De partner, die altijd alle administratieve dingen in huis deed.

Natuurlijk zijn er ook vrouwen die het al heel lang alleen doen, maar het overzicht niet hebben. En vrouwen die een partner hebben, maar alles zonder nadenken aan hem (of haar) overlaten. Terwijl het zó belangrijk is om zelf te weten hoe alles werkt en hoe je het zou moeten oppakken als je alleen zou komen te staan.

Voor hen is er een training ontwikkeld: Regel ‘t! Ze noemen het een financiële gedragstraining. Natuurlijk krijg je er ook kennis over geldzaken door, maar vooral leer je om het met zelfvertrouwen zelf te regelen. Goed plan! En de kosten zijn laag: door sponsoring maar € 35. Daarvoor krijg je een telefonische intake en een hele dag training. Koopje!

Lees ook:5 manieren om te besparen op een echtscheiding
Lees ook:Nog maar één jaar geld bij overlijden partner
Lees ook:Besparen op je kinderen
Lees ook:Tien gouden geldtips voor studenten
Lees ook:Je kind en geld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.