Korting op speelgoed

Sinterklaas is nog niet eens in het land, ik weet het, maar hij is wel al volop aan het inkopen voor zijn grote verjaardagsfeest. Dat is heel verstandig van de Sint. Last-minute aankopen pakken door de haast meestal veel duurder uit dan nodig.

Ik adviseerde de oude man bijna een maand geleden al om alvast met de inkopen te beginnen. Daar is hij dan ook goed mee begonnen en dankzij de technologie kan hij ook tijdens de bootreis naar Nederland gewoon doorgaan. Met een laptop kan ook op de boot van alles via internet besteld worden, om het te laten bezorgen bij het kasteel van Sint in ons koude kikkerlandje.

Als het gaat om webshops, is het belangrijk om niet alleen naar het prijsverschil te kijken. Betrouwbaarheid is natuurlijk een groot goed, en ook de bezorgkosten moet Sint niet over het hoofd zien. Eén artikel goed koop bestellen bij een kleine webshop, kan door de bezorgkosten nog niet eens zo voordelig uitpakken. Speelgoed kun je ook online bestellen bij Wehkamp en Bol.com, wist je dat? En in de webshops van Bart Smit en Intertoys.

Over Intertoys gesproken, die geven Sint een pittig extra voordeel als hij deze week inslaat. In de folder zitten twee bonnen die recht geven op 15% korting op een artikel. Als Sint een duur cadeau wil aanschaffen kan zo’n bon een behoorlijke besparing opleveren.

Ik kan niet wachten tot hij zaterdag in Nederland aanmeert, ik ben dol op de Sinterklaastijd!

Lees ook:Fijn voor Sint!
Lees ook:Zomaar 10 euro kado
Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Voed je kinderen op!
Lees ook:Vroege Sint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.