Fijn voor Sint!

Zooo kan Sinterklaas misschien alvast even uit zijn winterslaap ontwaken? Kruidvat wil graag dat je daar je speelgoed koopt, beste Sint. En daar hebben ze wel wat voordeel voor over.

Speelgoed bij Kruidvat is toch al niet bepaald duur. Okay, het assortiment is niet zo groot als bij Bart Smit of Intertoys. Dus dikke kans dat de specifieke dingen van de verlanglijstjes daar niet te krijgen zijn. Toch zijn er erg leuke speelgoeddingen te koop voor vrij weinig. En als je het online bestelt (meer dan €20), bezorgen ze het nog gratis ook. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog 25% BonneBonneBonne korting krijgen op een aantal artikelen. Ik zie er Lego-dozen tussen, en Duplo,  Baby Born, Fisher Price… nix mis mee! Een paar dagen nog Sinterklaas, dus opschieten maar… Of wacht u liever tot een paar dagen voor 5 december, om dan de hoofdprijs te betalen bij de grote speelgoedwinkels?

 

Lees ook:Zomaar 10 euro kado
Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Slim speelgoed kopen
Lees ook:Korting op speelgoed
Lees ook:Bespaarhits top 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.