De grote voorjaarsschoonmaak – dat ruimt lekker op!

Eindelijk: het is lente! De zon schijnt en de mensen zijn vrolijk. En het is weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Je huis weer lekker schoon, maar ook een perfect moment om al je overtollige rotzooi weg te doen. Of beter: te verkopen! Kijk of er in de buurt een rommelmarkt gehouden wordt, zet alles op Marktplaats of vraag je vrienden via facebook of ze misschien interesse hebben in jouw tweedehandsjes! Een schoon huis én een volle portemonnee. En vergeet vooral niet te genieten van de zon!

Lees ook:Koopjes scoren op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel
Lees ook:Goedkoper parkeren bij Schiphol
Lees ook:Gratis af te halen
Lees ook:Volle prijs voor pretpark? Nee joh!
Lees ook:Minder of meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.