Gratis af te halen

Vorige week, toen hier de nieuwe keuken geplaatst werd, stonden de restanten van de oude keuken even voor de deur. Met een bordje erop: gratis mee te nemen, zelf in elkaar zetten. In dit geval onzin, maar we hebben het ook eens gedaan met tuintegels. En die werden gezellig opgehaald.

Mazzel voor degene die toevallig langsreed en ze kon gebruiken. Of een seintje kreeg van iemand uit de buurt. Dit gebeurt natuurlijk vaak genoeg, dat je spullen over hebt waar een ander misschien nog blij mee is. Kun je ze op Marktplaats zetten, of de kringloopwinkel inseinen. Dan heb je ook nog van die kleinere initiatieven, zoals www.gratisaftehalen.nl. Kleine moeite, en altijd beter dan weggooien.

En – als je op zoek bent naar spullen en dat graag zo goedkoop mogelijk wilt, liefst gratis, dan is het zeker zinvol om dat soort sites in de gaten te houden. Wie weet komt er net iets langs dat jij kunt gebruiken, dat je gratis af kunt halen ergens bij jou in de buurt?

Lees ook:Opruimen met Marktplaats
Lees ook:Dol op gratis
Lees ook:Koopjes scoren op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel
Lees ook:Creatief in de keuken
Lees ook:Minder of meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.