Arm blijven of rijk worden?

Een beetje surfend stuit ik op een artikel op Overgeld.nl: Luiaard blijft arm. Het is al een paar weken oud, maar ach… het gaat over een boek van een weer eens alwetende man die precies weet hoe je miljonair moet worden. Ongetwijfeld vol met waarheden, daar twijfel ik niet aan, maar zal er iets nieuws in staan?

T. Harv Eker heet de schrijver, en zijn boek: Het Miljonairsbrein Ontrafeld. Ik ken het niet, jij misschien? Als je het heilige voornemen hebt om elke financiële zorg achter je te laten, wil je er misschien wel voor gaan. Zouden in dit boek de gouden tips staan over hoe je dat moet doen?

In het artikel lees ik dat het gaat over je ‘financiële blauwdruk‘: de manier waarop je van huis uit geleerd hebt om over geld te denken en ermee om te gaan, heeft veel invloed op jouw mogelijkheden in de toekomst.  Daarnaast draait het om het hebben van een plan en het volgen daarvan… tja…what’s new?

Maar goed, ook al is het niets nieuws: uiteindelijk is het natuurlijk wel zo. Een plan hebben en dat volgen, weten waar je mee bezig bent en keuzes maken… alleen zo kun je ervoor zorgen dat het financieel beter met je gaat. Ook al hoef je niet persé miljonair te worden.

Lees ook:Pinnen? Afschaffen!
Lees ook:Basisinkomen: volop in de belangstelling
Lees ook:Ruim je kledingskast op!
Lees ook:Je geld of je leven…gratis!
Lees ook:Je kunt niet zonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.