Je leven vol HEMA

Waar denk jij aan, als je de naam HEMA hoort? Vast allereerst aan rookworsten. En taarten. Maar HEMA timmert enorm aan de weg, wordt steeds meer de plek waar je zo ongeveer voor alles terecht kunt.

Verzekeringen sluiten bij de rookworstenboer hoort al een tijdje tot de mogelijkheden. Vandaag is er weer iets nieuws: tickets bestellen bij de HEMA. Dus voor concerten, parken en evenementen. Daar zijn natuurlijk al allerlei websites voor, dus waarom zou je dat bij hen doen? Nou ja… je bespaart er boekingskosten mee. Want HEMA rekent – als ik het verhaal op BNR mag geloven – helemaal geen kosten. Geen admninistratiekosten, reserveringskosten of andere opslagen waardoor je ticket toch snel een paar euro duurder wordt. En als je er uiteindelijk hetzelfde ticket mee krijgt is dat natuurlijk een prima manier om te besparen.

Ook kun je tegenwoordig een cursus volgen bij de HEMA Academie. Ik wist wel al een tijdje dat dit eraan kwam, maar het blijft me wat vreemd in de oren klinken. Goedkoopste in de markt, stellen ze. Het zijn ook echt prijsjes van niks, als je er even naar kijkt. Dan vraag ik me wel meteen af hoe het met de kwaliteit zit. De rookworsten zijn heerlijk, maar ook niet de goedkoopste.

Lees ook:Lang leve de kringloop
Lees ook:Let op je deposito
Lees ook:Zó stom! Gewoon weg…
Lees ook:Wat kost jouw bank?
Lees ook:Geld besparen op je vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.