Geld besparen op je vakantie

Nu het zo koud en grijs blijft in ons koude kikkerlandje, krijgen veel mensen behoefte aan een lekkere zonvakantie. Maar in deze crisistijd is vakantie een luxe en één van de dingen waar op bezuinigd kan worden. Daarom zet besparen blog een drie tips op een rij hoe je voor minder geld toch lekker een weekje (of twee ) weg kunt!

Tip 1: Huizenruil!

Ok, als je naar het buitenland wilt, moet je nog wel je ticket betalen, maar je kunt flink besparen op je verblijf. Via sites als Huizenruil.com, HomeExchange.com en Intervac.nl vind je jouw ideale vakantiehuis. Je moet dan wel je eigen huis ook in de aanbieding doen.

Tip 2: Huizenoppas

Surf eens wat op Huisoppas.nl (wereldwijd actief), Locanto.nl en TrustedHousesitters.com. Hier worden huizen aangeboden waar je op kunt passen. Ideaal als je je eigen huis niet wilt ‘ruilen’.

Tip 3: Een veilingvakantie

Via veilingsites kun je leuke vakanties ‘scoren’ voor vaak heel lage bedragen. Het is een kwestie van goed de kleine lettertjes lezen, let vooral op de data waarop je terecht kunt en de boekingsvoorwaarden. Maar als je er even de tijd voor neemt, kunt je flink besparen.

 

Lees ook:Goedkoop op vakantie met huizenruil
Lees ook:Lekker / goedkoop / gezond?
Lees ook:De voordelen van delen
Lees ook:Water besparen met een regenton
Lees ook:Durf te onderhandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.