Gratis seminar Kinderen en geld

Financiële opvoeding… je kunt er zóveel mee betekenen voor de toekomst van je kind! Als kinderen tijdens hun jeugd een aantal belangrijke geldlessen meekrijgen, hebben ze daar de rest van hun leven heel veel profijt van. Dat wil jij jouw kinderen toch niet onthouden? Maar hoe doe je dat, je kind voorbereiden op financiële zelfstandigheid? Misschien ben je er zelf ook wel niet zo goed in…

Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf te bedenken. We hebben genoeg experts in Nederland die alles weten over wat verstandig is bij het geldwijs maken van je kids. Het Nibud bijvoorbeeld. Die hebben al heel veel gepubliceerd op dat gebied, zoals het boek Goed met geld. Maar misschien ben jij niet zo’n lezer en wil je het liever horen? En zelf vragen kunnen stellen? Doe dan mee aan een gratis online seminar Kinderen en geld! Dat wordt georganiseerd door het Nibud in samenwerking met ING, op 14 mei en op 23 mei. Je hoeft geen ING-klant te zijn om mee te kunnen doen, gewoon gratis aanmelden is voldoende.

De seminars zijn bedoeld voor ouders van kinderen tussen 10 en 14 jaar. Ze beginnen om 20.00 uur, en duren een klein uurtje (55 minuten om precies te zijn). Aanmelden moet wel vooraf. Ik hoop alleen niet dat het betekent dat alle deelnemers achteraf gespamd gaan worden door ING….

Lees ook:Kindje kost geld!
Lees ook:Gratis vakantie voor de echt armen
Lees ook:Een nieuw leven voor kostgeld?
Lees ook:En nu wordt-ie opeens gratis!
Lees ook:Besparen op je kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.