Back to blogging

Deze blog over Besparen is een veel te lange tijd onbeheerd geweest. Daar ben ik mede schuldig aan: ik ben ‘m ooit begonnen maar er ook mee gestopt. Die knoop hakte ik een ruim jaar geleden door, op 1 januari 2013.

Jammer om te zien dat mijn opvolgster het bloggen voor besparen.blog.nl niet heel lang heeft volgehouden – er is zoveel te melden op het gebied van besparen! Bespaartips natuurlijk, maar ook andere berichten die te maken hebben met besparen.

Ik ben inmiddels (alweer) in een nieuwe fase van m’n werkend leven beland, waardoor ik m’n zin in bloggen weer helemaal terug heb. Voor mij dus een gelukje dat Besparen.blog.nl nu onbeheerd was – zo kon ik er zó weer inrollen.

Vanaf nu zal ik dus weer zo regelmatig als ik kan bloggen over besparen. Back to blogging, leuk weer. Heb je ideetjes om deze blog te verbeteren? Aarzel niet en laat ze me weten!

Lees ook:Nieuw bespaarleven
Lees ook:Heb je die iPhone 6 dan nodig?
Lees ook:Besparen, besparen en nog eens besparen
Lees ook:Bespaarhits top 7
Lees ook:Méér dan besparen!

2 reacties op “Back to blogging

  1. Johanna Gercama

    Welkom terug!

      /  
  2. Anneke Ranzato-Versloot

    Dank je Johanna, ik vind het weer leuk!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.