Besparen, besparen en nog eens besparen

Een nieuwe blog, helemaal alleen over besparen. Heel veel mensen vinden het onderwerp besparen interessant. De ene keer uit pure noodzaak – omdat ze de eindjes gewoon alleen met heel veel moeite aan elkaar kunnen knopen. Of eigenlijk met heel veel moeite niet eens. De andere keer uit de wens om minder te verbruiken. Voor hun eigen portemonnee, of voor het milieu.

Tot zo ongeveer een jaar geleden was ik – Anneke Ranzato-Versloot – de auteur achter mijngeld.blog.nl. Dat had ik twee jaar gedaan, en het was wel even klaar vond ik. Dus heeft Juul die blog overgenomen en bleef ik alleen af en toe nog een berichtje plaatsen op hypotheken.blog.nl. Die twee blogs was ik gestart als activiteit van mijn bedrijf GeldKennis, waarin ik me bezighoud met het overbrengen van kennis van geldzaken. Door het schrijven van artikelen dus, maar ook door het geven en schrijven van cursussen.

Binnen GeldKennis ben ik onlangs gestart met een nieuwe richting: budgetcoaching. Na een cursus van het Nibud, ben ik nu activiteiten op het gebied van budgetcoaching aan het ontwikkelen. In dat vakgebied heb je natuurlijk veel te maken met besparen. Wie een budgetcoach inschakelt heeft meestal een probleem met rondkomen, en kan dus wel goede bespaartips gebruiken. Daarom zijn mijn ogen en oren vol aandacht op het moment dat ik ergens de termen ‘besparen’, ‘korting’, ‘goedkoop’ en ‘voordeel’ tegenkom. Zo verzamel ik allerlei tips en informatie, en hoor er ook weer veel van anderen. Dit alles deel ik graag met iedereen die geïnteresseerd is, en zo kwam ik op het idee voor een blog over besparen.

Dus: als je interesse hebt in besparen, om welke reden dan ook, welkom op besparen.blog.nl! En het spreekt voor zich, dat als je bespaartips hebt om te delen, ik die graag van je hoor. Net als alle op- of aanmerkingen, vragen of mededelingen die je over deze blog  het het onderwerp besparen hebt. Welkom dus, en hopelijk kom je nog vaak terug!

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931. Of via  [email protected]. Kijk ook op  http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Vandaag meer dan 100.000!
Lees ook:Dol op bespaartips
Lees ook:Back to blogging
Lees ook:Nog nieuwe bespaartips?
Lees ook:Nieuw bespaarleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.