We zijn op de wereld…

..om mekaar, om mekaar, te hellepen niewaar? Alleen moet je maar net weten dat mensen in je omgeving hulp nodig hebben. Dat schreeuwen de meesten niet van de daken. Uit schaamte of bescheidenheid, of uit angst…bang om ‘nee’ te krijgen…en wat voor redenen er nog meer te bedenken zijn om maar niet om hulp te vragen. Terwijl heel veel mensen het fijn vinden om een ander te kunnen helpen.

Daarom ben ik heel blij met dit nieuwe initiatief ‘We helpen‘. Een soort van ruilsysteem voor hulp bij van alles en nog wat.

Als je hulp krijgt kost je dat geen geld, als je hulp geeft doe je dat ook op vrijwillige basis. Geen geldstromen dus. Wel credits als beloning, waar je dan weer dingen mee kunt. Hulp inschakelen. Of lokaal verzilveren. Dat staat natuurlijk nog in de kinderschoenen, daarvoor is eerst body nodig. Iedereen kan wel iets waarmee hij een ander kan helpen. En kan zich doordat hij een ander helpt, vrijer voelen om hulp te vragen. Prachtig toch?

Ik heb me aangemeld! Doe jij dat ook? Dan gaan we met z’n allen elkaar helpen….daar word ik nou echt heel blij van!

Lees ook:Laat je helpen!
Lees ook:Gratis hulp bij je aangifte
Lees ook:Je moet er wel wat voor doen
Lees ook:Basics voor besparen 1: Administratie op orde
Lees ook:Gratis vakantie voor de echt armen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.