Dol op bespaartips

Een blog vol bespaartips, dat is wat deze blog moet gaan worden. Natuurlijk niet alleen maar tips over hoe je kunt besparen, maar ook over de inkomsten die je misschien wel misloopt. En over de voordeeltjes die je gemakkelijk kunt halen. En over handige manieren om inzicht en overzicht over je geldzaken te houden. Kortom: alles wat je nodig hebt om goed, beter, of eindelijk eens uit te komen met het geld dat je elke maand binnenkrijgt!

Bespaartips zijn vaak open deuren. Natuurlijk snap jij ook wel dat voorgesneden groenten in een zakje goedkoper zijn dan nog zelf schoon te maken en te snijden groenten. Ook dit soort voor de hand liggende dingen zul je hier tegenkomen. Omdat het net iets kan zijn dat voor jou een open deur is, maar voor een ander juist een eye-opener.

Heb jij bespaartips die je graag met de bezoekers van deze blog wilt delen? Laat ze me weten – ook als je denkt dat het eigenlijk open deuren zijn!

Wil je meer weten over mij en mijn achtergrond? Lees dan ‘Besparen, besparen en nog eens besparen’.

Groetjes
Anneke

Lees ook:Open deuren
Lees ook:Nieuwe bespaartips?
Lees ook:Back to blogging
Lees ook:Nieuw boek met bespaartips!
Lees ook:We stoken niet voor…

Eén reactie op “Dol op bespaartips

 1. debbie

  Hallo,
  ik heb nog een tip om schoonmaakmiddel/water te besparen.
  Bewaar lege schoonmaak flessen met sproeikop.
  Vul ze met een oplossing van vloer reiniger/allesreiniger en water,
  ongeveer een dopje op een liter water.
  Maak je dweil of vloerwisdoek nat onder de kraan,uitwringen.
  spuit nu de schoonmaak oplossing stukje voor stukje op de vloer en dweil na met de natte dweil/vloerwisdoek veel zuiniger dan een vollle emmer water en de vloer word toch goed schoon maak je geen zorgen dat het water niet heet is koud water is beter want, heet water laat strepen achter. mvg. huishoudelijk verzorgende.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.