Besparen voor studenten

Studeren op zich is al helemaal niet goedkoop. Voor je het weet hetb je een forse studieschuld aan je broek. Na je afstuderen ben je daar nog vele jaren voor aan het terugbetalen. Waardoor je niet aan het kopen van een huis toekomt. Het kan dus geen kwaad om je studietijd zo goedkoop mogelijk door te brengen.

Het gevoel van vrijheid blijheid, dat misschien jouw idee is bij de studietijd, kun je maar beter vergeten. Je moet gewoon hard studeren en daarnaast behoorlijk werken! Zo kun je de financiële schade beperken. Op Overgeld staat een lijst met 13 bespaartips voor studenten. Om de kosten van het studentenleven nog verder te beheersen.

Check ook de tips van het Nibud voor studenten! Daar hebben ze zelfs een training ontwikkeld, die studenten helpt slimmer om te gaan met geld. Het kan in ieder geval helemaal geen kwaad om daar aan mee te doen!

Lees ook:Geld cadeau voor oud-studenten?
Lees ook:Tien gouden geldtips voor studenten
Lees ook:Uitkering is geen spaarpot
Lees ook:Slim omgaan met autoschade
Lees ook:ADV: Investeren in je toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.