Geld ligt op straat

Nog een paar nachtjes slapen, dan is het weer lekker Koninginnedag! Of nou ja, het is natuurlijk vooral lekker als het dan ook lekker weer is. Dus laten we daar heel hard voor hopen! Wat ga jij doen op de komende oranje gekleurde maandag? 

Ga je struinen op vrijmarkten? Of zit je er juist om je zolder wat leger – en je portemonnee wat voller te maken? Of ga je flink feesten?

Als je gaat verkopen, dan heeft het Nibud een lijstje met tips voor je. Om de opbrengst van jouw Koninginnedag te verhogen! Je kunt immers met wat creativiteit zorgen voor meer omzet met jouw handeltje, dan wanneer je simpelweg wat spullen op een kleedje dropt en er bij gaat zitten. Neem ze even door en gebruik je weekend om jouw verkoop goed voor te bereiden! En er zijn nog veel meer tips te vinden voor Koninginnedag natuurlijk!

Lees ook:Lang leve de Koningin!
Lees ook:Kun jij niet wat minder?
Lees ook:Strip je energierekening
Lees ook:Rijk worden op de Vrijmarkt!
Lees ook:Kassa voor Koningsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.