Kassa voor Koningsdag

Oh ja, Koningsdag… niet meer Koninginnedag… ik ben benieuwd hoeveel jaar het gaat duren voordat ik daar aan gewend ben… Hoe dan ook, deze actie van ABN Amro vind ik leuk: een gratis kassabox af te halen op de kantoren, waar kinderen hun vrijmarktopbrengst in kunnen bewaren. Leuk bedacht, daar houd ik van.

Natuurlijk kun je dan gaan gallen dat kinderen beter een heuptas kunnen gebruiken, omdat zo’n kassa ook wel makkelijk gestolen wordt. Tja. Zit natuurlijk best wat in, maar kom op – je laat je kids toch niet alleen op dat kleedje zitten op Koningsdag? Daar ga je toch lekker bij zitten? In alle vroegte uit de veren om een plekje te bemachtigen waar tenminste wat publiek langskomt…

Ik zal jullie eerlijk zeggen: persoonlijk begin ik er niet aan, onze overbodige spullen verkopen op Koningsdag. Maar voor wie dat wel leuk vindt, omdat met de kids te doen, vind ik deze kassa een leuk idee. Alleen zeg ik er ook bij: laten ze het op de vrijmarkt verdiende geld alsjeblieft niet op een spaarrekening bij ABN Amro zetten. Want daar krijg je echt niet genoeg rente.

Lees ook:ADV: Spek je spaarrekening bij de slager
Lees ook:Gelddiploma voor je kind
Lees ook:Alle kinderen naar buiten!
Lees ook:Haal het meeste uit je spaarrekening!
Lees ook:Ga toch fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.