Lang leve de Koningin!

Inkopper eerste klas natuurlijk, maar als je veel spullen in huis hebt die je nooit gebruikt en nog wel goed zijn…. ga ze nu alvast verzamelen. Nog een paar dagen, dan is het Koninginnedag en kun je op de vrijmarkt vast wel wat eurootjes voor die spullen binnenharken. Denk dan wel even na over hoe je de boel gaat presenteren, waar je gaat zitten en wat je dan nodig hebt. In de meeste plaatsen is er natuurlijk zo’n standaardplek waar heel veel mensen gaan zitten op een kleedje met de spullen uit de schuur of van zolder. Helemaal prima, maar als je echt wat wilt verkopen is het slim om ervoor te zorgen dat je een beetje opvalt.

Kies een strategische plek, ook al moet je daarvoor heel vroeg op. Beperk je niet tot gewoon een kleedje met spullen. Bedenk een leuk spel waarmee dingen gewonnen kunnen worden! Eten en drinken verkopen voor weinig doet het ook goed, vooral als het lekker weer is. Natuurlijk zijn er nog talloze andere tips te bedenken. Goed voorbereiden is leuk en zorgt ervoor dat je veel meer kunt verdienen dan wanneer je alleen maar wat spullen neerzet en gaat afwachten wie er een duppie voor wil betalen.

Zomaar even wat sites met tips (en heb je er meer: zet ze in de reacties!):

- Tips en trucs om extra geld te verdienen
- Geld verdienen op Koninginnedag?
- Zelfgemaakte dingen verkopen op Koninginnedag
- Verkopen op de vrijmarkt

Succes en veel plezier zaterdag!

Lees ook:Geld ligt op straat
Lees ook:Rijk worden op de Vrijmarkt!
Lees ook:Kassa voor Koningsdag
Lees ook:Geld tegoed kan je geld opleveren
Lees ook:Opruimen met Marktplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.